Υλική Co. σιδηροδρόμων Zhongyue Suzhou, ΕΠΕ. 

                     Όπου υπάρχει σιδηρόδρομος, εκεί είμαστε!

Αρχική Σελίδα
Προϊόντα
Σχετικά με εμάς
Γύρος εργοστασίων
Ποιοτικός έλεγχος
επαφή
Ζητήστε ένα απόσπασμα
Αρχική Σελίδα Σχετικά με εμάς

Υπηρεσία

καλής ποιότητας Βίδες κοιμώμεών σιδηροδρόμων για τις πωλήσεις
Μετά από μια σύγκριση του αριθμού στερεώνοντας συστήματος ραγών, διαπίστωσα ότι η ποιότητα των προϊόντων ZY είναι καλύτερη από άλλα. Έτσι επιλέξτε ότι ZY είναι σωστό.

—— Jim

Πρόσφατα συνεργασμένοι με Suzhou Zhongyue, είμαστε πολύ ικανοποιημένοι. Όχι μόνο τα προϊόντα τους αλλά οι υπηρεσίες τους όλος πολύ καλός.

—— Jack

Είμαι Online Chat Now

Suzhou Zhongyue Railway Material Co.,Ltd.

1
Suzhou Zhongyue Railway  Material Co.,Ltd.
Εργοστάσιο Zhongyue

Στοιχεία Εταιρίας:

Είδος Επιχείρησης : Κατασκευαστής
Εξαγωγέας
Εταιρεία Εμπορίας
Κύρια Αγορά : Βόρεια Αμερική
Δυτική Ευρώπη
Ανατολική Ευρώπη
Νοτιοανατολική Ασία
Μέση Ανατολή
Αφρική
Ωκεανία
Σε όλο τον κόσμο
Μάρκες : ZY
Αριθμός Υπαλλήλων : 50~150
Ετήσιες πωλήσεις : 100,000,000-200,000,000
Ιδρύθηκε Έτος : 2003
Εξαγωγή pc : 90% - 100%
Location: Shanghai, China

Τυποποιημένα μέρη


Παρέχουμε τον τυποποιημένο σύνδεσμο σιδηροδρόμων όπως τον ελαστική συνδετήρα, το μπουλόνι ραγών, το πιάτο ψαριών, τον ώμο ραγών, την άγκυρα, την ακίδα, τη βίδα, την ακίδα σκυλιών, τον πλαστικό γόμφο, το μαξιλάρι, το πλυντήριο, το νάυλον μονωτή, και τον κινητήριο φραγμό φρένων.

 

 

Προσαρμοσμένα μέρη


Μπορούμε να προσφέρουμε τα δείγματα στους πελάτες μας δωρεάν. Προκειμένου να εξασφαλιστούν όλοι σύνδεσμοι που παράγονται για να ικανοποιήσουν τις απαιτήσεις των πελατών, θα κάναμε τα δείγματα σύμφωνα με τα σχέδια σχεδίου που επιβεβαιώνονται από τον πελάτη μας πριν από τη μαζική παραγωγή.

 

 

Ποιοτικός έλεγχος


Επειδή βάζουμε την ποιότητα των προϊόντων μας και των πελατών μας πρώτα, η διαχείριση ποιοτικού ελέγχου είναι μια προτεραιότητα σε ZY. Μας έχει χορηγηθεί το πιστοποιητικό ISO9001-2008, και έχουμε λάβει την άδεια παραγωγής για τα προϊόντα σιδηροδρόμων μας από το Υπουργείο σιδηροδρόμων της Κίνας. Η διαδικασία παραγωγής μας είναι κατάσταση προόδου, με ένα προηγμένο φόρμα-επεξεργαμένος κέντρο, δύο γραμμές παραγωγής για τους συνδετήρες ραγών, γραμμές θερμικής επεξεργασίας, και 20 γραμμές παραγωγής για τους συνδέσμους σιδηροδρόμων. Έχουμε επίσης μια πλήρη γραμμή επιθεώρησης του εξοπλισμού.

 

 

Εγγύηση


Παραγωγή υψηλή - τα ποιοτικά προϊόντα και η παροχή της ανώτερης εξυπηρέτησης πελατών είναι ύψιστες προτεραιότητες σε ZY. Επομένως, επιμένουμε ότι τα προϊόντα μας προσαρμόζονται στις συμφωνηθείσες προδιαγραφές που δηλώνονται από τον αγοραστή. Επίσης εξασφαλίζουμε ότι τα προϊόντα μας είναι απαλλαγμένα από τις ατέλειες κατασκευής για μια περίοδο τριών ετών από την ημερομηνία της παραλαβής. Εντός της περιόδου εξουσιοδότησης, όλα τα προϊόντα που δεν προσαρμόζονται στις προδιαγραφές των αγοραστών ή βρίσκονται για να έχουν τις ατέλειες κατασκευής αντικαθίστανται μέσα σε 60 ημέρες από τη λήψη της γραπτής ανακοίνωσης του αγοραστή του προβλήματος. Όλα τα στερεώνοντας προϊόντα ραγών μας παρέχονται πέρα από την τρίχρονη εξουσιοδότηση.

 

 

Πελάτης-προσανατολισμένος


Σε ZY, προσπαθούμε να προσφέρουμε τα ο ανταγωνιστικότερα διατιμημένα προϊόντα στους διεθνείς πελάτες μας. Γίαυτό ZY έχει τις μακροπρόθεσμες επιχειρησιακές σχέσεις με τους μεγαλύτερους μύλους χάλυβα της χώρας, που επιτρέπουν σε μας για να λάβει τις χαμηλότερες υλικές τιμές διαθέσιμες. Η τεχνική ομάδα ZY βρίσκει τις οικονομικώς πιό αποδοτικές τεχνικές παραγωγής για να εξασφαλίσει ότι το κόστος παραγωγής είναι ελεγχόμενα καθόλου επίπεδα. Για να ελέγξουμε το κόστος εργασίας, ψάχνουμε τους τρόπους να βελτιώσουμε την αποδοτικότητα υπαλλήλων και να χρησιμοποιήσουμε καλύτερα τις δυνάμεις τους.

 

 

Εξυπηρετήστε την παγκόσμια βιομηχανία σιδηροδρόμων


Εργαζόμενοι με το πνεύμα της εμμονής και της αναζήτησης της τελειότητας, και με το στόχο το πρώτης τάξεως υλικό σιδηροδρόμων στον κόσμο, σε ZY θα επιθυμούσαμε να είμαστε ο αξιόπιστος προμηθευτής συνδέσμων σιδηροδρόμων σας. Ανυπομονούμε να χτίσουμε το φωτεινό μέλλον με σας!

Μπορούμε να προσφέρουμε τα ελεύθερα δείγματα στους πελάτες μας. Πριν από τη μαζική παραγωγή, κάνουμε τα δείγματα προϊόντων σύμφωνα με τα σχέδια σχεδίου που επιβεβαιώνονται από τον πελάτη μας, ώστε να σιγουρευτούν όλοι οι σύνδεσμοι σιδηροδρόμων μας παραχθε'ντες ικανοποιούμε τις απαιτήσεις των πελατών.

Όλα τα στερεώνοντας προϊόντα ραγών μας παρέχονται πέρα από την τρίχρονη εξουσιοδότηση.

Στοιχεία επικοινωνίας
Suzhou Zhongyue Railway Material Co.,Ltd.

Υπεύθυνος Επικοινωνίας: Miss.

Τηλ.:: 86-0512-36910978

Φαξ: 86-0512-36910988

Στείλετε το ερώτημά σας απευθείας σε εμάς (0 / 3000)